Minä vihaan tyylimyllyjä,todella VIHAAN ja ihan henkilökohtaisesta syystäkin,mutta tosiasioiden perusteella,ei kenekään,eikä minkään alueen pitäisi moisiin häkkyröihin sortua.

Monenko ihmisen ja eläimen terveys pitää turmella,ennenkuin asiaan meillä Suomessa suhtaudutaan vakavasti.Monenko ihmisen pitää jättää kotiinsa,matalataajuiseta värähtelystä kärsien.Maailmalta löytyy tutkimusten faktatetoa...sairaudet eivät ole luulosairauksia.Niistä on olemassa tutkimustuloksia,mitä kaikkea ne voivat aiheuttaa ihmisen elimistössä.

Miksi meillä ei suoriteta tutkimuksia tuulivoimaloiden hyödyistä ja haitoista,kun uskotaan lobbareiden höpötyksiä.Tutkimustuloksia on saatavilla,mutta suurin osa sakasnakielisenä,uskovatko lobbarit suoalaisten kielitaidottomuuteen.Onneksi tämän maan kamaraltakin löytyy sakasnkielentaitoisia tulkkeja,jotka pystyvät tulkkaamaan tutkimustuloksia.

Eikä niistä myllyistä yksikään pysy pystyssä ilman yhteiskunnantukea sinun ja minun veromarkkoja niihin tuhlataan.Sitä paitsi tuulimyllyjen ostaminen ja rakentaminen on lkolaisten käsissä,joka lisää ennestääkin heikkoa kauppatasettamme.

Ja ne päästöt,ei tuulisähkö ole kovin ekologisia,niiden valmistus lisää jo runsaasti hiilipäästöjä.Entpä ne oljymäära mita niissä käytetään.

tässä muuta tosiasia tuulivoimaloista.

Lukeaa edes tämä tiedosto http://tvky.info/tiedostot/infra_aani.pdf

Kuten sanoin vihaan niitä pyöriviä lapoja,monestakin syystä,muutama fakta edellä mainitussa kirjoituksessani,mutta suurempi syyni on henkilökohtaisella tasolla...